Microdermabraziunea cu aparatul Brilliant-Rowe

Microdermabraziunea cu particule de diamant (sau “lunch peeling”)este un procedeu NON-invaziv ce se practica frecvent in cabinetele medicale si centrele de infrumusetare, este rapid iar clienta nu are nicio restricție, se poate chiar si machia imediat dupa .Presupune o exfoliere si curățare a tenului prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii.
Microdermabraziunea stimulează membrana bazala sa producă celule noi si se deschide temporar o fereastra catre straturile mai profunde ale pielii ,crescând astfel absorbția produselor Dermato-cosmetice .
Tocmai de aceea , ideal este sa integram microdermabraziunea intr-un protocol de tratament mai complex care sa cuprindă si produse profesionale cu ingrediente eficiente .
La finalul tratamentului aplicam o crema cu SPF deoarece tenul este mai sensibil la expunerea solară dupa acest procedeu .
Ulterior, acasă, recomandam clientei sa-si aplice crema hidratanta si Crema cu SPF.

Pentru tenul uscat, recomandam dupa 4-5 zile de la ședinta de microdermabraziune, o sedinta de Peeling Enzimatic urmata de Oxigen Hiperbaric.

In functie de necesitatile tenului tau, pentru rezultate optime pe termen indelungat, se recomanda o serie de tratamente (4-6 sedinte). Rezultatele raman vizibile 2-3 saptamani.

Contraindicații :

acnee activa, diabet necontrolat, eczeme, dermatite, cancer de piele, leziuni virale, herpes simplex (activ), leziuni vasculare, in cazul persoanelor carora li se administreaza oral medicamente pentru reducerea fluxului sanguin, tatuaje, femei insarcinate – nu este o contraindicatie efectiva, insa se va alege cu grija tratamentul recomandat.